S22 Bundle
pre-live 74

Recensioner

Här listar vi våra besökares senaste recensioner

Bara använt min elgato wave mic arm i några dagar, Väldigt nöjd och va enkelt att få in den under skärmen och verkar vara bra kvalite. 5/5 kan inte komma på något negativt just nu. Vanlig mic arm kan ju lossna och rammla ner på något, känns som det är betydligt mindre risk med en LP arm.

0.1 ms, kan det verkligen stämma??

Jag fick tyvärr aldrig mitt antagningsbrev, men är övertygad om att denna spelupplevelse kommer fylla hålrummet.

Billig man ganska dålig då de verkar sakna XMP profil för 1600. Visserligen enkel timing 22-22-22 men det är inget vidare på begränsade laptop BIOS/UEFI som knappt kan aktivera XMP utan att man kan special knappar som aktiverar hemliga BIOS menyer. Med XMP kanske man kunde ha fått full fart utan hack. Boot-loopade på 1600 med manuell timing tills Laptopen resettade CMOS automatiskt.

Relativt billig

Saknar XMP

Det är en riktigt bra kylare, den håller tempen där jag vill att den ska vara runt 50-70 grader beror på vilket spel man spelar. och att man kan se på displayen temp och pump RPM och cpu Ghz. Fläkten låter mycket när den går upp i varv.

kyler bra

Bra display

Fläkten låter mycket när den ökar

Lite dyr.

Så himla orimligt skönt material, känns även som att den kommer vara väldigt hållbar i längden! Riktigt bra i passformen med clean design.

Mjuk och gosig

Clean design

Varm och go'

Köpte bara en :(

En snabb och behändig surfplatta. Supersmidigt att kunna ha två appar uppe samtidigt. Batteriet står sig hela skoldagen och skärmen har bra upplösning som är behaglig att titta på. Enda negativa är att det är en usb-c/usb-c sladd som medföljer men ingen väggadapter. Med tanke på att det är en nyare standard tycker jag att de borde inkludera en sådan.

Snabb

Bra storlek

Bra med split screen

Ingen klump medföljer

Köpte den för att använda tillsammans med ASUS TUF Gaming A1 - Möjligen lite onödigt, men den gör det den ska.

Har tre Arion-kabinett sedan tidigare. Grymt nöjd med dessa...denna är dock snäppet bättre; - otroligt gedigen pjäs, kvalitet. - diskret i jämförelse med Arion, inget rgb. - enkel konstruktion med smidig montering. Kan bara rekommendera köp.

Otroligt prisvärd kamera som funkar galant med Synology Surveillance Station.

Bra bild

Funkar med tredjeparts server

Kostar 50kr+ per månad om man använder D-Links egna moln

Väldigt dolt att man kan använda tredjeparts server

Funkar lika smidigt som andra AP’s från Ubiquiti jag testat (NanoHD och U6 LR). Med en Cloud Key som kontroller är det verkligen ett helt smärtfritt plug’n’play-system, men möjligheterna för detaljstyrning finns där också. Kapacitet och hastighet så det räcker och blir över.

Enkelheten

Prestandan

Priset

Hade hoppats på stöd i Squad eller Hell Let Loose, men det supportas i dagsläget inte. Provade istället denna i Flight Simulator där den förvisso gjorde nytta, men var inget för mig. Trackingen är dock utmärkt och jag skulle säga att en sån här är ett måste för alla streamers.

Otroligt bra trackingförmåga

Roligt koncept

Bra för streamers

Ganska dyr

Liten målgrupp av spel

Är sugen på att köpa en, men hur stor är risken att jag får Johans dator om det är en fyndvara som finns kvar? Eller är din på reparation?

Den gör det en kabel ska göra! Köpte dessutom på rea, 3m för 79kr är svårslaget! Inge o klaga på.

Bra pris

Funkar som den ska

inget

har tidigare haft två Sennheiser headset (game one och game zero) som jag inte har några klagomål på. dessa rekommenderas starkt över denna skit som på något sätt lyckats ta sig till marknaden. när headsetet användes med USB mottagaren reagerade polarna direkt på att kvaliteten på mikrofonen var avsevärt sämre, ännu värre är det via blåtand. något som lurarna valde att koppla upp sig med till datorn ibland fast USB mottagaren vart inkopplad. tanken var ju att blåtand skulle vara kopplat till mobilen för att kunna svara på samtal. detta problemet kunde man dock lösa ibland genom att koppla in och ur USB stickan, oftast tog det mellan 5 -10 försök, det kunde dock krävas fler. Denna lösningen krävdes även ibland om man svarat i telefon och lurarna inte ville koppla bort sig från telefonen. USB stickan ville bara fungera i vissa usb uttag, dessvärre var dessa på baksidan av mitt chassi detta resulterade i att min räckvidd bara blev 2-3 meter. ett större problem var dock när USB stickan ibland bara läste in mikrofonen eller högtalarna, eller vände på dem. detta krävde att man startade om datorn flertalet gånger. efter ett par månader med detta problemet och ingen hjälp från Sennheiser kundsupport valde jag att bara köra via blåtand. detta varade i ca 6 månader tills när jag drog ena högtalaren bakåt för att höra vad en polare sa och fästet gick av. aluminum biten som håller högtalaren sitter alltså fast i en väldigt tun plastbit. kan sammanfatta hörlurarna med följande, ljudkvaliteten är sämre till följd av att bandbredden på både stick och blåtand inte klarar av att skicka den mängd data som lurarna annars hade klarat av. man betalar alltså för dyrare högtalare / mikrofon än vad man kan använda. resterande delar som man kan använda har en betydligt sämre kvalitet. öronkuddarna är dyrare än till game zero som jag hade innan och de håller inte i närheten av lika länge. mellanskillnaden räcker nästan till en ny kabel till game zero. sämsta skiten jag köpt på länge.

mjukvaran

dålig kvalitet

funktionen

Känns riktigt skön och andas kvalité! Den kommer användas ofta! Medium passade mig perfekt som är 183cm och 82kg.

Skön

Bra passform

Grymt BF2022 pris :-)

Inget

Fattar inte vad folk pratar om här, men denna skärmen är 4k inte 1440p. Denna skärm har samma ppi som en 27tum 1440p. För dyr är den, men det var inte så länge sedan 4k 27 hdr kostade 32k

En mycket bra NVMe SSD och det är nu den andra jag köper på kort tid.

Snabb

Prisvärd

Okey för vad man får för pengarna. Funkar för 13th gen med bios uppdatering, dock saknas bios Flashback, så du måste ha en 12th gen CPU för att kunna flasha. VRM går jäkligt varm på brädan, 115 grader Sedan ställer den inte om pci automatiskt om du kör med riser kabel. Har du en 3.0 kabel behöver du ställa om i bios annars fryser datorn när du belastar GPU. Bättre att sikta på pro z690-A då priset inte skiljer sig mycket.

Godtyckliga anslutningsmöjligheter

Klarade av ddr4 till 5000 MHz iallafall.

13th gen support + överklocka till 6ghz var inte ett bekymmer

Dålig vrm kylning

Saknas Flashback för att kunna flasha utan CPU

Inga täckplåtar för m.2 (mindre nackdel but still)

Mycket bra luftflöde, låter lite och snygg design med RGB 'n Det var väldigt lätt att jobba i den och en hel del alternativ till att kyla CPU. Prisvärd också!

Snygg Design

Lätt att bygga I

Bra luftflöde

Ingen

Ersatte min Corsair H150i PRO RGB XT med denna och är inte missnöjd. Stod mellan denna och EK-AIO Elite 360 D-RGB. Fick den på rea för 1499kr och tillsammans med iCUE så är det oslagbart. Den kyler bra och likvärdigt med dem flesta andra på marknaden, den är även väldigt tyst jämfört med ovan nämnd produkt, även vid fullt pådrag på fläktarna är den mer än hälften så tyst som mina chassifläktar Arctis BioniX F140. Det enda negativa är att pumpen låter vid "Balanced" & "Extreme" profilerna, men kör man på "Quiet" profilen så är den tyst. Väldigt stilrent pumphus med enkel styrning från iCUE.

Tyst

iCUE

Stilrent

Pump låter vid vissa profiler

Precis vad som behövs när M.2 SSD:n skulle installeras. Skruvmejseln är inte magnetisk och är lite svåranvänd. Lite tråkigt att man måste köpa så många bara, men alltid värt det med pingvinstången ;)

Många delar

Fungerar perfekt

Pingvinstång+++

Lite dyrt för vad det är

Dålig skruvmejseln

Jag hade väldigt mycket beslutsångest innan jag slutligen valde att köpa det här tangentbordet. Jag läste recensioner från många olika källor om många olika tangentbord, och det mest negativa jag egentligen kunde hitta om K100 var just priset. Jag har ägt premiumtangentbord innan, men det jag ägde senast var ett G613 som bestämde sig för att gå sönder. Det jag märkte direkt när jag packade upp tangentbordet var den genuint kvalitativa känslan; tyngden och materialet bokstavligen skrek lyx. Jag kopplade in tangentbordet och laddade ner iCUE (drygt 1.1Gb) och hoppades att jag skulle förstå det. Jag har läst blandade recensioner om programvaran men fann det enkelt och relativt intuitivt! Det finns många inställningar för att skräddarsy ljus och makros. Det slutade med att jag matchade tangentbordet med de övriga vita LED-ljus jag har i datorn och skapade "nya" knappar av makroraden. Handledsstödet är sinnessjukt skönt. Känslan av att snappa fast det med magneterna borde tillfredsställa även den mest nitiskt lagda ASMR-entusiast. Kärnfrågan borde givetvis vara brytarna. Jag bokstavligen satt och skrev långa meningar innan jag ens kopplat in tangentbordet. De är i min mening nästintill perfekta. Jag har spelat CS:S och programmerat på det än bara, men jag märker en skillnad i effektivitet. Jag rekommenderar alla som har råd att testa det här tangentbordet. Det är en riktigt riktigt underbar produkt.

Brytarna är underbara

Handledsstödet måste vara tillverkat av enhörningsdrömmar

Finishen är genomgående lyxig

Jag vill skriva priset... men kom igen...

Nå't så in i vassen bra och till ett mycket bra pris och.......... Fraktfritt💻💻💻