S22 Bundle
pre-live 74

Företagsrådgivning

Nu med Apple-specialister

Är ert företag ute efter ny hårdvara eller rådgivning kring tekniska lösningar?

Då vill vi uppmärksamma er om att vi har en dedikerad kundserviceavdelning för företag, som dessutom har Apple-specialister.

Vi erbjuder alla företag, oavsett storlek, kostnadsfri och personlig rådgivning via telefon och mail alla vardagar mellan kl. 8-18. Därtill har vi företagsinriktade rådgivare, tillika Apple-specialister, i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Utöver rådgivning inför, under och efter köp erbjuder vi också stora konfigurationsmöjligheter. Vi har både egen produktion och tillgång till Apple Device Enrollment Program, för er som är ute efter särskilda konfigurationer och färdiga mjukvarusviter.

Därutöver har vi ett brett sortiment både konsument- och proffsinriktade Apple-produkter, för er som vill ha en färdig lösning med Apple i alla led. För enklare synergi mellan olika enheter och användare kan vi också hjälpa till med att implementera Apple Mobile Device Management, som gör det enkelt och säkert att administrera enheterna.

I videon här ovan kan ni höra vår företagsrådgivningschef Daniel och våra Apple-specialister Mattias, Oskar och Douglas prata om vad de kan erbjuda just ert företag. Om ni efter att ni sett videon vill komma i kontakt med någon av dem hittar ni våra kontaktvägar via länken nedan.


Om ni vill upptäcka vårt Apple-sortiment hittar ni det hela samlat via länken nedan, och glöm inte att ni alltid är välkomna att höra av er om ni vill ha hjälp med att hitta rätt produkt för ert syfte.