S22 Bundle
pre-live 74
  2022-10-24

  Värde över 50 000 kr

  Pricerunners skattjakt med monsterdator igång

  Gillar du kluriga ledtrådar och brutala gamingdatorer får du inte missa att Pricerunner dragit igång årets skattjakt nu!

  I slutet av skattjakten kommer en minst sagt påkostad dator hittas, som en av de som lyckats klura ut just vilka komponenter den är byggd med får chansen att vinna. Av naturliga skäl kan vi inte avslöja vilka komponenter som sitter i, men vi kan avslöja att den är på riktigt kraftfull och att inget krut besparats.

  För att delta i tävlingen kommer du behöva ha, eller skapa, ett Pricerunner-konto. Efter att du sedan fyllt i dina uppgifter är målet med tävlingen att skapa en önskelista med de exakta komponenter som använts. Ledtrådar till vilka de är finns gömda lite varstans på deras hemsida, och enligt Pricerunner själva ska de vara markant mer utmanande att klura ut än förra årets.

  Tävlingen pågår till och med 30 oktober och du hittar allt du behöver för att komma igång via länken här nedan. Om du skulle nysta upp mysteriet men inte vinna monsterdatorn har du ändå chans till tröstpris, vi har kryddat potten med två presentkort.


  Två inledande ledtrådstips att ta med dig är att alla bildrutor är av vikt, hela vägen in till slutet, och att allt verkligen kan vara en ledtråd.