S22 Bundle
pre-live 74
  2022-11-23

  Monstruös och annorlunda

  Samsung Odyssey Ark 55" är här

  För dig som är ute efter en mångsidig, massiv och kompetent gamingskärm kan Samsungs nya flaggskepp Odyssey Ark 55" vara drömskärmen du alltid letat efter.

  Här kombineras nämligen en 55” stor och rejält välvd Quantum Mini LED-panel med 4K-upplösning och suveräna spelegenskaper, vilket bjuder in till en oerhört rapp spelupplevelse med otrolig inlevelse.

  Det som särskilt särskiljer den här modellen är dock möjlighet att byta från vertikalt till stående läge, så kallat cockpit-läge. Med den välvda designen i stående orientering får du en annorlunda upplevelse som utöver att vara praktisk för dig med många fönster också bjuder in till suverän harmoni med vissa simulatorer.

  Utöver att vara en oerhört kompetent gamingskärm med 165 Hz, 1ms GtG och FreeSync Premium Pro bjuder Ark dessutom på inbyggd Tizen-funktionalitet, så att du kan använda den till mer än bara som en vanlig skärm.

  Se videon för vår fulla genomgång och för att höra hur vi upplever att det är att använda Ark 55, innan du läser om skärmen via länken nedan.